Kasko

Beleef you event op een unieke locatie in Antwerpen


wie zijn wij?

Kasko behoort tot de meest onconventionele locaties van Antwerpen. Op deze verborgen plek midden in het stadscentrum bevindt zich ons robuuste, industriële gebouw onder de spoorwegen. De imposante architectuur reflecteert op uw event met een sterk, uniek charisma.

De ruimte van circa 780 m2 kan flexibel worden gebruikt voor alle soorten evenementen en is een toplocatie voor film- en fotoshoots. Meetings, blogger evenementen, studentenfeesten, workshops, en lanceringsevenementen zijn ook niets nieuws voor ons. Bovendien is onze locatie volledig toegespitst op ecologische duurzaamheid. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Ons team begeleidt u door het hele proces. Onze venue is ook geschikt voor kleinere groepen. Indien u jonger bent dan 26, kunnen we u financiële voordelen aanbieden.

Business to Business

Imponeer je gasten


business to business

Kies voor onze moderne, industriële looks. Of het nu voor een productpresentatie, persconferentie of receptie is, onze grote ruimte kan flexibel worden ingericht of kleiner gemaakt indien nodig. Maak gebruik van onze praktische gemakken zoals een grote parking om de hoek, een top notch audio installatie en professionele accomodatie in het algemeen. Boven alles zetten wij all in op duurzaamheid. Warmte wordt via een ingenieus systeem gerecycleerd, maar ook de materialen waarmee de ruimte is ingericht zijn bijvoorbeeld hergebruikt.